Türkiye Eski Güzeli'nden Açıklama!

İstanbul narkotik polisinin uyuşturucu operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan eski Türkiye güzeli Zeynep Yılmaz, uyuşturucu ile bir ilgisi olmadığını açıkladı.
Uyuşturucu Canan Dizisi Narkotik Müslüman 


İstanbul Narkotik Polisi tarafından dün yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında birçok ünlü isim gözaltına alındı. Uyuşturucu operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan Zeynep Yılmaz, emniyet ' teki ifadelerinden sonra aynı akşam serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan Yılmaz, basında kendisi ile ilgili çıkan haberler üzerine avukatı aracılığı ile açıklama yaptı.

Yapılan basın açıklamada Yılmaz ' ın avukatı Canan Acar basında çıkan iddialarla ilgili “Her ne kadar dün basında şüpheli olarak gözaltına alındı dense de yapılan soruşturma kapsamında kendisinin ifadelerine başvuruldu ve serbest bırakıldı. Şüpheli sıfatı ile ifade verdi. Gözaltına alınan diğer ünlüler ile yapılan telefon görüşmelerinde dinlemeye takıldığı için ifadesine başvuruldu. Olayın öyle olmadığı ortaya çıktı. Kendisi ile ilgili herhangi bir bulgu bulunmadı” dedi.

Uyuşturucu ile bir ilgisi olmadığını belirten Zeynep Yılmaz ise “Hiçbir şey açıkçası umurumda değil, ne magazin ne de insanların ne düşündüğü. Benim ailem çok önemli. Ve ben böyle bir şey yapmadım. Yapmış olsam söyleyecek bir karakterdeyim. Nasıl Takan söylüyor, nasıl diğer insanlar söylüyor ben de bu tip bir insanım, dürüstüm. Aklandığım için birincisi mutluyum. Ailemden özür dilemesi gereken insanlar var. Çünkü benim ailem her şeyden daha önemli. Çok üzüldüm, böyle bir olaya karışmak hiç tarzım değil. Zaten alkol dahi kullanmıyorum sigara içmiyorum. Böyle bir şeyde operasyonda adımın geçmesi tamamen ismimin tanınmış olması. Yanlışlıkla telefon dinlemelerine takılmam ve o telefon trafiğinin dışında kesinlikli hiçbir şeyim yok” diye konuştu.

İfade çağrıldığını bir kamera şakası sandığını belirten Yılmaz, “Magazin basınında birçok yanlış haberler yapılmış, bazıları benim hakkımda ileri geri yazıyor. Alakası yok yazdıklarıyla benim. Ben ifade vermeye gelirken kamera şakası sanıyordum” dedi.

Basın açıklaması esnasında zafer işareti yapan Yılmaz “Herkes Müslüman ' ım der ama herkes Müslüman olamaz” diyerek emniyetten ayrıldı.
Canan Dizisi Hakkında
Hayatının belki de en mutlu gecelerinden birinde… Gençliğinin ve güzelliğinin baharında… Sanki her şey tersine dönmeye başlar hayatında. Sevdiği, saydığı… Yakını bildiği herkes, bir anda sırtını döner ona… Sonunda da istemediği bir evliliğe zorlanıp, karnında bebeğiyle bir paçavra gibi atılıp yaşadığı evden uzaklaştırılır… Biricik aşkı Selim’e veda bile edemeden… Uğradığı haksızlıkların, ağır saldırının, hiçe sayılmanın, onursuzluğa mahkum edil...
devamı
13 Haziran 2012 Çarşamba günü yayınlandı