Türk lirasına destek kampanyası - SAKARYA

- İş yeri sahibi Mehmet Koçak'ın açıklamaları - Müşterilerden Engin Aydın'ın açıklamaları - İş yerinden detaylar Türk lirasına destek kampanyası - Sakarya lı bir simit fırını sahibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurma çağrısına destek vererek, döviz bozduranlara kahvaltı ikram ediyor - İş yeri sahibi Koçak: - "Biz güçlüyüz, bizi kimse yıkmaz. Herkes bir kampanya yapsın. Böyle bir kampanya yaptık. Doları sıfıra indireceğiz, dolarla işimiz olmayacak"SAKARYA (AA) - Sakarya 'da bir simit fırını sahibi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vererek dolar bozduran vatandaşlara kahvaltı ikramında bulunuyor.Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Sakarya lı simit fırını sahibinden destek geldi.İş yeri sahibi Mehmet Koçak, 200 dolar ve üzeri bozduranlara kaha iki kişilik sınırsız kahvaltı ikramımızdır" kampanyası ile dolar bozdurma çağrısına destek veriyor.İş yeri sahibi Mehmet Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi.

Türkiye'nin güçlü olduğunu belirten Koçak, "Biz güçlüyüz, bizi kimse yıkmaz, bütün insanları davet ediyorum, herkes bir kampanya yapsın, Amerika bizden daha güçlü olamaz. Amerika'dan bütün ülkelerden daha güçlüyüz. Böyle bir kampanya yaptık. Doları sıfıra indireceğiz, dolarla işimiz olmayacak." diye konuştu.
Koçak, kampanyanın 1 ay süreceğini dile getirerek, "İnsanlar 'iyi bir şey yaptınız, herkes böyle yapsın ki Amerika'da nasıl güçlü olduğumuz görsün' diyorlar. Biz kenetleneceğiz, birbirimiz bırakmayacağız, ülkemizin yanındayız, güçlüyüz. 81 ilden herkese sesleniyorum." dedi.
Dolardaki gelişmeler yüzünden kampanyayı başlattığını aktaran Koçak, "Dolardaki yükseliş yüzünden böyle bir şey düşündüm, karar verdim. Tüm insanları böyle kampanyalar yapmaya davet ediyorum. Kimse bizi yıkamaz." ifadelerini kullandı.Vatandaş Engin Aydın da bu kampanyaya herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, "Bu hristiyanların, Yahudi siyonistlerin bir oyunu. Vatandaş olarak hepimizin destek vermesi lazım. Bunun yanında herkes birlik olmalı, desteğimizi millet olarak vermeliyiz, hepimize düşen bir görev bu." ifadelerini kullandı.
Hristiyan Simit Fırını Muhabir Şili Irak 

14 Ağustos 2018 Salı günü yayınlandı