Teröristlerin katlettiği şehit Bedirhan bebek ve annesi Sivas'ta anıldı
İlçe Müftüsü Tayyıp Koçer'in okuduğu Kur'an - ı Kerim'in ardından dua edildi.Kaymakam Mehmet Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, "Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık sıhhat diliyorum, onları minnetle anıyorum." dedi.
Kurban Bayramı arifesinde şehit kızı ve torununun mezarını ziyaret eden Suudiye Demir de acılarının dinmediğini dile getirerek, "İki sene oldu, acısı aynı tazeliğini koruyor. Canımız yanıyor, Allah milletime, devletime zeval vermesin. Onlar teröristlerin hakkından gelecekler." diye konuştu.
Erdem ve beraberindekiler, şehitlikteki diğer kabirleri de ziyaret ettikten sonra ilçedeki şehit aileleri ve gazilere ziyarette bulunarak bayramlarını kutladı.
Şehit Kızı Hain Saldırı Siyasi Parti Şehit Aileleri Teröristler
30 Temmuz 2020 Perşembe günü yayınlandı















