Suriye uyruklu korsan taksicilere operasyon: 10 gözaltı

Şüphelilerin sağlık kontrolünden geçirilmesi
Hastane Korsan Taksi Korsan Taksiciler Polis Ekipleri Sınır Dışı 

-Polis aracının hastaneden çıkışı
-Hastane genel detay

( KONYA )- Türkiye'ye kaçak yollarla giren yabancı uyruklu kişileri Konya'ya korsan taksiyle götüren Suriye uyruklu 10 kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı KONYA

- Türkiye’ye kaçak yollarla giren yabancı uyruklu kişileri korsan taksicilik yaparak Konya'ya götürdükleri belirlenen Suriye uyruklu 10 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 6 kişinin daha arandığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’ye kaçak yollarla giren yabancı uyruklu kişileri Konya'ya korsan taksiyle götürüldüğü bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan fiziki takibin ardından şahısların kullandığı araçları ve adreslerini belirleyen TEM ekipler, korsan taksicilik yapan 16 kişiyi yakalamak için operasyon düzenledi.
16 farklı adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, 10 kişiyi gözaltına aldı. Adreslerinde bulunamayan 6 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Gözaltına alınan 10 şüpheli, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere TEM Şubesine götürüldü. Şüphelilerin daha sonra İl Göç İdaresi'ne sevk edilerek sınır dışı edileceği öğrenildi.
21 Mart 2019 Perşembe günü yayınlandı