Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı’ndan Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı'nın Kutlu Doğum Haftası için düzenlediği “Biz seni görmeden sevdik ey nebi” programı Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Kutlu Doğum Haftası Sosyal Hizmetler Nevin Gökçek Melih Gökçek 


Programa vatandaşların ilgisi yoğundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı programın açılış konuşmasını Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek yaptı. Nevin Gökçek, “'Allah'a şükürler olsun ki bizler merhameti, hoşgörüyü öğreten bir peygamberin ümmetiyiz. Kutlu Doğum Haftası'nın bütün Müslümanların gönüllerinde hoşgörü ve kardeşlik duygusu yeşermesine, efendimizin güzel ahlakını her davranışta yaşatabilmemize vesile olmasını Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum ' dedi.

Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Nevin Gökçek, gözyaşlarını tutamadı. Nevin Gökçek, “Bu kutlu doğum, en çok bomba sesleriyle yatıp uyanan, yarınlarından korkan, namusundan endişe eden, açlıkla imtihan olan, çocukları yaşamayan bütün mazlum Müslüman kardeşlerimin kurtuluşuna, İslam aleminin ve bütün insanlığın merhametle onarılmasına vesile olsun'' ifadesini kullandı.

Başkan Melih Gökçek de şiir okuyarak beraberlik mesajları verdi. Melih Gökçek, “Biz birbirimizin kardeşiyiz. Rabbimiz bir, dinimiz bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, vatanımız bir, bayrağımız bir, aynı safta omuz omuza duruyoruz camimiz bir. Bütün bu birlikteliklere sahip olan bizleri bölmek aramıza fitne tohumlarını sokmaya çalışmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz.” dedi.

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'in de katıldığı program dualarla sona erdi.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
15 Nisan 2015 Çarşamba günü yayınlandı