Şoför çiftin gelin arabası belediye otobüsü oldu

Çiftten görüntüler
Belediye Otobüsü Halk Otobüsü Gelin Arabası Direksiyon 

-Otobüsten görüntüler
-Hatice Gefeli röportaj
-İbrahim Farsak röportaj
-Otobüsün gitmesi
-Düğün salonuna çiftin gelmesi
-Düğünden görüntüler

( ADANA )- Adana'da Büyükşehir Belediyesi otobüsünde şoförlük yapan ve birbirleriyle tanışıp evlenmeye karar veren İbrahim Farsak ile Hatice Gefeli’nin gelin arabası da kullandıkları belediye otobüsü oldu- Damat İbrahim Farsak, direksiyonun başına geçerek gelin arabasını kullandı ADANA

- Adana'da Büyükşehir Belediyesi otobüsünde şoförlük yapan ve birbirleriyle tanışıp evlenmeye karar veren İbrahim Farsak ile Hatice Gefeli’nin gelin arabası da kullandıkları belediye otobüsü oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 2 yıldır şoförlük yapan İbrahim Farsak’ın (37) 2 yıl önce otobüsü bozuldu. Bunun üzerine Farsak, belediyeyi arayıp yedek otobüs istedi. Yedek otobüsü ise Farsak’a 10 yıldır şoför olan Hatice Gefeli (35) getirdi. İkili burada sohbet etmeye başlayıp arkadaş oldu. Daha sonra arkadaşlık gönül ilişkisine dönünce çift evlenmeye karar verdi. Adana'da Büyükşehir Belediyesi’de çifte sürpriz yapıp gelin arabası olarak 2 yıl önce Hatice Gefeli’nin, İbrahim Farsak’a getirdiği 248 kodlu belediye otobüsünü tahsis etti. Çift, 01 DNF 10 plakalı belediye otobüsü ile kentte tur attı ve otobüs önünde aileleriyle fotoğraf çektirdi. “Hayatımın aşkını buldum” 10 yıldır halk otobüsü şoförlüğü yapan gelin Hatice Gefeli, kullandıkları otobüsün gelin arabasına dönüştürülmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Gefeli, “Onun aracı bozulduğunda ben ona yedek araç götürdüm o arada da tanıştık. Konuşmaya başladık ve bu zamana kadar geldik. 2 yıl önce evliliği düşünmüyorduk ama sonradan elektriklenme oldu ve hayatımın aşkını bulduğuma inanıyorum. Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum bu otobüs imkanı için. Daha önceden de bir arkadaşımız yapmıştı, biz ikinci olduk” diye konuştu.
“Mutluluğu evlilikle bitirmek istedik” İki yıldır belediye otobüsü şoförlüğü yapan damat İbrahim Farsak ise, “Bir gün aracım arızalandı yedek aracı da kendisi getirdi. O sırada bir elektriklenme meydana geldi. Mutluluğu evlilikle bitirmek istedik, güzelde oldu. Bu imkanı bize sağladığı için Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Daha sonra İbrahim Farsak, direksiyonun başına geçerek kendi gelin arabasını kullandı. Mutlu çift daha sonra düğün salonuna geçip gönüllerince eğlendi.
26 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlandı