Sındırgı’da karın tadını çocuklar çıkardı

Sındırgı'da kar yağışından görüntüler
Ölümsüz Mangal Keyfi Yağan Objektif Kar Yağışı 

-Sındırgı'da çocukların kartopu oynayıp duygu ve düşüncelerini anlatmaları
-Belediye ekiplerinin çalışmaları
-Bazı vatandaşların mangal keyfi

( BALIKESİR ) BALIKESİR

- Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde yağan kar yağışıyla birlikte ilçede kartpostalları aratmayacak görüntüler oluşurken belediye ekipleri de olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sındırgı’da yağan karla birlikte çocuklar kartopu oynarken, bazı vatandaşlarda mermerde et pişirerek kar yağışının keyfini çıkardı. Balıkesir’in Sındırgı ilçe merkezinde öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışıyla birlikte çocuklar soluğu kartopu oynamada aldı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinin önüne aileleriyle birlikte çıkan çocuklar kartopu oynayarak kar keyiflerini objektife poz vererek ölümsüzleştirdi. Aileleriyle birlikte kartopu oynayan çocuklar mutluluklarını dile getirirken, aile büyükleri de kar yağışından çocuklarının büyük keyif aldıklarını ifade etti.
Kar yağışıyla birlikte ilçede kartpostalları aratmayan görüntüler oluşurken belediye ekipleri de cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmaları yaptı. Belediye ekipleri ayrıca ilçe merkezine yakın yollarda görev alarak vatandaşların yolda kalmaması için ekipleri hazır tuttu. Kar yağışının etkili olduğu ilçede bazı vatandaşlar da kar keyfini mangal yaparak çıkardı. İlçeye yakın kırsal mahallelerde doğaya çıkan bazı vatandaşlar mermer üzerinde et pişirdi. (ÖK-BD)
Mangal Keyfi Hakkında
Türk halkının en büyük tutkusu olan mangal keyfini eğlenceli hale getiren ünlü şef Gürkan Topçu, her hafta mangalın başında ünlü sanatçıları ağırlıyor. Gürkan Şef, konuklarıyla hem birbirinden leziz yemekler yapıyor; hem de sohbetiyle ünlülerin bilinmeyenlerini ortaya çıkarıyor. Lezzete davetiye çıkaran program "Gürkan Şef ile Mangal Keyfi" her pazar 13:00'te Beyaz TV'de......
devamı
16 Ocak 2021 Cumartesi günü yayınlandı