Seydişehir’deki uyuşturucu operasyonunda 6 tutuklama

Şüphelilerin adliyeden çıkışı
Adli Kontrol Uyuşturucu Uyuşturucu Operasyonu Irak Trol 

-Şüphelilerin götürülmesi
-Adliye detay

( KONYA ) KONYA

- Konya’nın Seydişehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi hakkında tutuklama, 5 kişi hakkında da adli kontrol şartı verildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü ve Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, geçtiğimiz günlerde 9 farklı adrese operasyon düzenledi.
Operasyon kapsamında 9 kişi gözaltına alınırken, aranan 2 kişinin ise cezaevinde olduğu belirlendi. Emniyete götürülerek sorgulanan 9 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden Serkan Ü., Onur K., Gökhan K., Haydar K., Engin B. tutuklanırken, Engin Y., Burak T., Keramettin K. ve Hüseyin T. adli kontrol şartı ile nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında cezaevinde bulunan Samet T. hakkında operasyon kapsamında tutuklama, yine cezaevinde olan Ferdi D. hakkında da adli kontrol şartı verildi.
Tutuklanan Serkan Ü. Onur K. Gökhan K. Haydar K. Engin B. Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından Seydişehir Kapalı Cezaevine gönderildi. (İS-AH-
17 Ağustos 2018 Cuma günü yayınlandı