Şehitlik ziyaretleri - ŞANLIURFA

- Şanlıurfa Şehitliği - Şehit ailelerinin dua etmesi - Şahit Polis Memuru Enes Çiçek'in konuşması - Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'un şehit ailesiyle görüntülü konuşması - Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'un konuşmasıSokağa çıkma kısıtlamasından muat tutulan şehit aileleri, şehit çocuklarının mezarını ziyaret etti. Şehitlerin mezarının başında dua eden aileler, mezarlardaki çiçekleri suladı. Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan da şehitlerin kabrini ziyaret etti.Yavuz ve İlhan, Zeytin Dalı Harekatı şehidi Muhammed Cihan Çubukçu'nun İzmir'de yaşayan ailesiyle görüntülü görüşerek şehidin mezarını şehit ailesine gösterdi.Yavuz, tam şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını, il dışında yaşayan şehit ailelerinin yerine de şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek dua ettiklerini ifade etti.
Şahit Polis Memuru Enes Çiçek'in babası Bekir Çiçek de şehitlerin bayrak, vatan ve ezan için canlarını feda ettiklerini söyledi.

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldukları için mutlu olduğunu belirten Çiçek, "Çünkü şehitler bizim olmazsa olmazımız, onların kabirlerini mutlaka ziyaret ediyoruz. Onların sayesinde bu bayrak altında serbestçe dinimizi yaşıyoruz. Onlar bizim en büyük değerimiz." dedi.

Şehit Abrin Şehit Aileleri Şehit Ailesi 

24 Mayıs 2020 Pazar günü yayınlandı