Sanat Asistanı Selin Erdem Toprağa Verildi

' Arka Sıradakiler ' adlı dizi setinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sanat asistanı Selin Erdem, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
1 Mayıs Cenaze Selin Erdem Osman Büyükercan 

26 yaşında hayatını kaybeden Selin Erdem için Kasımpaşa Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Erdem'in babası Musa, annesi Hacer, ablası Sema ile ağabeyi Serkan Erdem, yakınları, oyunculardan Mehmet Ali Alabora ile dizide görev yapan ekip arkadaşları katıldı. Tören boyunca aile bireyleri ile oyuncu arkadaşlarının çok üzgün oldukları ve uzun süre gözyaşı döktükleri gözlendi. Bu sırada abla Sema Erdem'in, resim yapmayı çok sevdiği öğrenilen kız kardeşinin tabutuna eline sürdüğü boyadan sürmesi dikkat çekti.

Ardından Erdem'in cenazesi burada kılınan ikindi namazının ardından hep birlikte omuzlandı. Cenaze arabasına konulan Erdem'in cenazesi daha sonra Kulaksız Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Dizi film oyuncusu Mehmet Ali Alabora, ' Ben tanımıyordum ama tanıyormuş kadar üzüldüm. Dün muhteşem bir 1 Mayıs geçirdikten sonra bu üzücü haberi almak bizi çok üzdü. Buradaki mesele artık bizim setlerimizin birer işyeri, birer üretim yeri olduğunun anlaşılması gerekiyor. Setlerde de güvenlik hassasiyeti olması gerekiyor. Dünyanın her yede setlerde çok çeşitli kurallar var. Maalesef bizim setlerimiz ne çalışma koşulları nede, ne saatleri, nede biçimi ve türü itibariyle öyle değil. Buradaki ihmalkarlık tabiî ki başka şeylerden kaynaklanıyor ama buradaki temel sebebi kuralsızlıktır. Herkese sabır diliyoruz. Çok üzgünüz ' dedi.

Erdem'in oyuncu arkadaşı Osman Büyükercan, ' Aynı dizide oynuyoruz. O gün sette değildim. Çok üzgünüm, çok üzücü bir durum ' diye konuştu.Savda Dalgıç adlı bir arkadaşı ise, ' Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. Çok erken kaybettik. 5 aydır tanıyorum kendisini. Çok iyi bir insandı. Çok üzgünüm ' dedi.

Osman Büyükercan Hakkında
Süleyman Demirel Üniversitesi Pazarlama Bölümü öğrencisi. Daha önce bir kaç dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Şu an da Fox Tv'de yayınlanan Arka sıradakiler dizisinde Oktay'ın ağabeyi Cahit rolünü oynamaktadır....
devamı
3 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı