Şamil Tayyar: Hergün şükür namazı kılmamız gerekli

Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu Son Söz programında gündemi değerlendiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Son Söz Şamil Tayyar Ferda Yıldırım Beyaz Tv Milletvekili 


PKK SIKIŞTI, DAĞILMANIN EŞİĞİNDE

PKK'nın dağılma noktasına geldiğini ve ciddi bir kriz içerisinde olduğunu ve bu nedenle büyük terör eylemlerine başvurduğunu söyleyen Tayyar ' PKK sıkıştı ve büyük darbe yedi, Kandil'deki karargahlar da paramparça oldu. PKK şu anda dağılmanın eşiğinde.' dedi.

NE KADAR DUA ETSEK AZDIR

1994-1995 yıllarının Türkiye'nin en karanlık dönemi olduğuna dikkat çeken Tayyar 'Orada siyasi istikrarsızlık var. Ama burada güçlü bir siyasi irade var. Eğer Türkiye'de o dönemde olduğu gibi çok parçalı bir yapı olsaydı, koalisyon olsaydı... Allah korusun 7 Haziran'da gibi bir yapı olsa terörle mücadele edebilir miydik? Yüce rabbime ne kadar dua etsek azdır. CHP'nin Ak Parti'yle koalisyon yaptığını düşünün. Bu mücadeleyi verebil miydiniz?' şeklinde konuştu.

HER GÜN ŞÜKÜR NAMAZI KILMAK GEREKİR

Tayyar sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Teröristlerin cenazesine giden CHP milletvekilleriyle bu mücadeleyi nasıl verecektiniz? Mümkün müydü? Gerçekten bu ülkenin çok iyiliği varmış yaradanın yanında. Yüce rabbim bizi korumuş. Yaşananları görünce iyi ki CHP'yle koalisyon kurulmamış diye şükür namazı kılmak gerekir diye düşünüyorum. Allah korumuş bizi.
Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
Ferda Yıldırım Hakkında
28 Nisan 1977 Yılında Doğdu. Ankaralı olan Ferda Yıldırım , İstanbul Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği mezunu....
devamı
17 Mart 2016 Perşembe günü yayınlandı