Rock Bar Kurucusu Zeki Ateş'in Cenaze Töreni

Hayatını kaybeden Kemancı Rock Bar'ın kurucusu Zeki Ateş, son yoluculuğuna uğurlandı. Ateş'in cenazesine, Teoman, Erhan Güleryüz ve Şebnem Ferah gibi rock müziği sanatçıları katıldı.
Erhan Güleryüz Kemancı Teoman Müzikal Şebnem Ferah 


Rock müziğin önde gelen isimlerinden Kemancı Rock Bar'ın kurucusu Zeki Ateş için Şişli Camii'nde ikindi namazı ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye rock müziği sanatçıları Teoman, Şebnem Ferah, Erhan Güleryüz, oyuncu Mehmet Ali Alabora ve sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı. Zeki Ateş için kılınan cenaze namazı ardından helallik alındı ve dua edildi.

Ünlü sanatçı Teoman, ' Zeki ağabeyimiz bizim çok sevdiğimiz bir abimizdi. Aslında tüm Türkiye ' nin kalburüstü rock müzisyenlerinin kişisel tarihinde çok önemli biri. Kemancıyı açtı. O yıllarda bizlere olanaklar sağladı. Her zaman yanımızda oldu. Çok üzgünüz ' dedi.

Erhan Güleryüz ise, ' Benim 30 yıllık arkadaşım. Hayatta çok şey paylaştığım bir dostum. Türkiye ' de rock müziğine üretim anlamında emeği geçmiş bir işletmeci. Onunla çalışan müzisyenlerin hemen hemen hepsi şu anda müziğe hizmet ediyorlar. Müzikal anlamda büyük hizmetleri olmuştur. Çok özleyeceğiz ' ifadelerini kullandı.
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı