Rasim Ozan'dan şok iddia

Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında çok konuşulacak bir iddia da bulundu.
Rasim Ozan Kütahyalı İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah Hüseyin Çapkın Recep Tayyip Erdoğan 


Beyaz Tv ekranlarında ekrana gelen ' Dinamit ' programında konuşan Kütahyalı eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eski İstanbul Valisi Celalettin Cerrah'ın Pensilvanya'nın güdümünde olduğunu öne sürdü.

Kütahyalı iddiasını şu sözlerle açıkladı;

31 Mayıs'ta polisler İstanbul'u terörize etti. O polisler Pensilvanya'ya bağlı paralel polislerdi. Dönemin İstanbul Valisi ve Emniyet müdürü de Pensilvanya'ya bağlıydı. Acı bir olaydır bu. Bunu ilk defa söylüyorum. İddia etmiyorum açıkça söylemiyorum. Hüseyin Çapkın benim hemşerimdir. Ankara'nın güdümünden çıkmıştı.

Ama isteyerek değil. Çıktığı için bir sürü olay oldu. 31 Mayıs günü Recep Tayyip Erdoğan yapayalnızdı. Onlar aslında cemaatin adamı değil de ama bir şekilde zorunlu kontrol altına girdiler. Ve o gün Ankara ile Pensilvanya arasında kaldılar. Ama onlar Pensilvanya'yı seçti.

BEYAZ GAZETE


Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
26 Aralık 2014 Cuma günü yayınlandı