Polisten 'Narko Rehber' semineri

Komiser Ferhat Köse konuşması
Uyuşturucuyla Mücadele Uyuşturucu Uyuşturucu Madde Narkotik Konferans 

-Narkotik köpeği Sarp'ın getirilmesi
-Narkotik köpeğinden gör.
-Katılımcılardan gör.
-Polislerin sunum yapması
-Seminerden gör.

( MUŞ ) MUŞ

- Muş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sokaklarda görev yapan kamu personelleriyle muhtarlara yönelik uyuşturucuyla mücadele kapsamında 'Narko Rehber' semineri verildi.
Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen seminere Muş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli kamu personelleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Seminerde katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Ferhat Köse, narkotik maddelerin tanımı ve uyuşturucuyla mücadele konusunda sunum yapacaklarını söyledi.

Uyuşturucunun çağın en büyük sorunu olduğuna dikkat çeken Ferhat Köse, "Ne yazık ki uyuşturucu kullanımı çok küçük yaşlara inmiş durumda. Emniyet personeli olarak; çocuklarımıza, gençlerimize, uyuşturucunun önünde bir barikat olmak ve burada sizden yardım istiyoruz. Hep birlikte hareket etme, sizin bize destek vermenizi, bize ihbarlarınızla yanımızda olmanızı istiyoruz" dedi.
Köse'nin konuşmasının ardından katılımcılara narkotik köpeği Sarp tanıtıldı. Sarp'ın katıldığı operasyonlarla ilgili görüntülerin de yayınlandığı seminerde daha sonra uyuşturucu madde tanımı ve mücadele konusunda sunum yapıldı.
10 Ocak 2018 Çarşamba günü yayınlandı