Polisten kaçak tütün operasyonu kamerada

Polislerin içeriye girme anı
Elektronik Sigara Akalan Polis Kamerası Sigara Kaçak Sigara 

-Şahısları kelepçelemeleri
-Kolileri açma anı
-Tütün malzemeleri
-Genel detay

( İSTANBUL )- 10 ton kaçak nargile tütünü ele geçirildi- Operasyon anı kamerada İSTANBUL

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, tütün kaçakçılığı yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.
İstanbul merkezli 4 ilde 25 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda aralarında, örgüt lideri Y.H ve yöneticileri S.S, M.D ve H.D.'nin de bulunduğu 20 kişi yakalanırken, 10 ton kaçak nargile tütünü, 3 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tütün kaçakçılığı yapan kişileri fiziki ve teknik takibe aldı. Yapılan çalışmalar kapsamında da dün sabah 06.00 sıralarında İstanbul merkezli 4 ilde 25 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Yapılan operasyonda aralarında örgüt lideri Y.H ve yöneticileri S.S, M.D ve H.D'nin de bulunduğu 20 kişi yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise; 10 ton kaçak nargile tütünü, 3 bin 500 paket kaçak sigara, 83 adet elektronik sigara bin 500 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında ise; ”Örgütlü Halde Kaçakçılık” ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, Yönetmek veya üye olmak” suçlarından adli işlem yapıldı. Operasyon anı kamerada Yapılan operasyon anı ise saniye saniye polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde, polislerin bir yere girdikleri ve içeride bulunanları kelepçeledikleri görülüyor. Daha sonra kolileri açan ekipler kaçak tütün ve malzemelerine el koyuyor.
1 Mart 2018 Perşembe günü yayınlandı