Polislere sarılmak için 155’i aradı, paylaşılan fotoğraflar herkesi duygulandırdı

eren emir ile yapılan rop
Polis Hastane Ali Öz Özel Harekatçı Düşünür 

-hastanedeki görüntüsü
-özel harekatçımlarla olan fotoğrafı
-detaylar

( TRABZON - ÖZEL)- En büyük hayali özel harekatçılarla bir araya gelmek olduğunu belirten 16 yaşındaki Eren Emir bu hayali 155’i aramakla gerçekleştirdi TRABZON

- Geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüme güçlüğü çeken 16 yaşındaki Eren Emir, çok sevdiği özel harekatçılara sarılmak isteği 155’i aramakla gerçek oldu. Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde “Dipleji Spastik Palsi” teşhisiyle tedavi gören Eren Emir, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Emir, polislere sarılmak istediğini aradığı 155’den olumlu cevap alması üzerine gerçekleştirdi. Şimdi de hedefinde asker abilerine sarılmak olduğunu belirten Emir, özel harekatçılara özel bir ilgi ve sevgisi bulunduğunu ifade ederek, “Çok duygulandım. Polislerin bir çocuğu ziyaret etmesi kadar güzel bir şey yoktur. Polis abilerime çok teşekkür ediyorum. Onlar benim kahramanım. Onlara çok ayrı sevgim var. En büyük hayalim özel harekatçı olmaktı. Onları çok seviyorum” dedi.
Özel harekatçıların yanına gelmesini çok istediğini bu hayalini 155’i aradığında olumlu cevap gelmesi karşısında çok duygulandığını kaydeden Emir, “Onlara ulaşmayı düşünürken aklıma 155 aramak geldi. Onlara 155 sayesinde ulaştım. Aradığımda, ben polislere sarılmak istiyorum onları çok seviyorum dedim. Onlarda bana tamam seni ziyarete geleceğiz dediler. Sağ olsunlar beni kırmadılar geldiler beni çok mutlu ettiler. Yine onlarla bir araya gelmek istiyorum. Askerlerimizi de çok seviyorum onlara gitmek istiyorum” dedi.
. (BK
11 Ocak 2018 Perşembe günü yayınlandı