Palalı Saldırgan Sabri Çelebi İlk Kez Konuştu

Palalı Saldırgan Sabri Çelebi İlk Kez Konuştu... Taksim'de Gezi Parkı protestocularına düzenlediği palalı saldırıyla gündeme gelen Sabri Çelebi ilk kez konuştu. Çelebi, ' Biz göstericilere saldırıyormuşuz gibi gösteriliyor ama biz göstericilere kesinlikle saldırmadık, polise de saldırmadık. ' dedi.
A Haber Taksim Ak Parti Gezi Parkı 


İstanbul Taksim'de Gezi Parkı eylemcilerine düzenlediği palalı saldırı ile gündeme gelen Sabri Çelebi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Çelebi, olayın ardından ilk kez A Haber'e konuştu.

Çelebi'nin konuşmasından satır başları şöyle:

'GEZİ EYLEMLERİNE SEMPATİ İLE BAKTIM'

Ben ne teröristim, ne siyasetçiyim, ne de başka bir şeyim, sadece esnafım. AK Parti 'ye de hiçbir şekilde oy vermedim. Olayların başladığı ilk günden beri gösterilere sempatiyle bakmış, göstericilere yardım etmiş insanlarız. Dışarıda müdahaleler olduğunda göstericilere biz her türlü yardımcı olduk. Gezi Parkı 'nın tam boşalttığı zaman bizim dükkanımızın önünde barikatlar kuruldu. Bizim sandalyelerimize, bizim şemsiyelerimize molotof kokteyli atıldı. Gene bir şey demedik. Gösterici gösterisini yapar, polis de müdahalesini yapar diye hiç sesimizi çıkarmadık.
9 Temmuz 2013 Salı günü yayınlandı