Osman Dervişoğlu: O görüntüler bir gün ortaya çıkacak

Kabataş'ta Gezi Parkı protestoları esnasında saldırıya uğradığını iddia eden Z.D.'nin kayınpederi Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beyaz Tv'ye konuştu.
Belediye Başkanı Bahçelievler Gezi Parkı Beyaz Tv Osman Develioğlu 


Beyaz Tv'de ekrana gelen ' Dinamit ' programına telefonla bağlanan Kabataş mağduru Z.D.'nin kayınpederi Osman Develioğlu, şu ifadeleri kullandı;

BİR GEÇMİŞ OLSUN DİYEN YOK
Bir geçmiş olsun diyen yok. Bir kısım insanlar bunun olmadığını ifade ediyorlar. Hani kadınların söylediği esastı, hani kadın haklarıydı? Orada binlerce insan vardı. Benim kızımın başına böyle bir olay geldi.

O GÖRÜNTÜLER BİR YERLERDE
Gelini Z.D.'nin başına gelen olayın her seçim öncesi gündeme getirildiğini kaydeden Develioğlu ' Bu kamera görüntüleri bir yerlerde var. Çıkacak ortaya. O gün görev yapan görevliler şimdi nereden bir bakın ' diye konuştu.

TORUNUMUN BACAĞINDA ÇİZİKLER VAR
Saldırı sonrası gelininin psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Develioğlu ' O gün için aldığımız adli tıp raporları var elimizde. Torunumun bacağında çizikler var. 6 aylık bebeğin bacağında oluyor bunlar. Böyle bir olayda kendi kızınızın, eşinin olduğunu düşünün. ' dedi.

BEYAZ GAZETE



14 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlandı