Ordu’da toplu taşıma başladı

Törenden detaylar
Toplu Taşıma Yerel Seçimler Toplu Ulaşım Alt Yapı Çalışması Yerel Seçim 

-Enver Yılmaz'ın konuşması
-Kurdele kesilmesi
-Enver Yılmaz'ın ilk seferi başlatması
-Enver Yılmaz'ın şoförlük yapması

( ORDU )- 2014 yılında Büyükşehir olduktan sonra toplu taşıma sistemi için çalışma başlatılan Ordu’da ilk toplu ulaşım sistemi Altınordu ilçesinde törenle başladı.
İlk seferi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başlattı. Yılmaz'ın yolcuları protokol mensupları ve vatandaşlar oldu ORDU

- Ordu’da dolmuş sisteminden vazgeçilerek toplu taşıma sistemine geçildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda “Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi Hizmete Alma Töreni” düzenlendi.
Törende vatandaşlara seslenen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Ordu’da toplu ulaşım sözü verdiklerini, 3 yıllık bir alt yapı çalışmasının ardından bu sistemi başlatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yılmaz, “Dünya standartlarında bir hizmeti Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu’nun hizmetine sunduk. Bu değişim ve dönüşümü o kadar ustalıkla ve güvenle gerçekleştirdik ki, başka Büyükşehirlerde bu iş sürekli mahkemelik davalık olurken biz de tereyağından kıl çeker gibi en küçük bir sorun yaşanmadı” dedi.
Başkan Yılmaz, Altınordu’da başlattıkları toplu taşıma sistemini geniş bir alana yaymayı planladıklarını da belirterek diğer ilçelere müjde verdi. Yılmaz, “Şimdi bu hamlenin ikinci ayağı var. Altınordu merkezden Uzunisa, Gülyalı, Kabadüz, Ulubey, Perşembe ilçelerine toplu ulaşım sistemine geçmek için çalışma başlattık. Bu arada Nisan ayında Ünye’de, Mayıs ayında Fatsa toplu ulaşıma geçiyoruz” müjdesini verdi. İlk seferi Başkan Enver Yılmaz başlattı Protokol konuşmalarının ardından toplu taşıma sistemini başlatan açılış kurdelesi kesildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından ilk seferi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver yılmaz yaptı. Şoför koltuğuna geçen Başkan Yılmaz’ın ilk yolcuları protokol mensupları ve vatandaşlar oldu. Baştan Ordu Valisi Seddar Yavuz ve milletvekilleri akıllı kart kullanarak yolculuk etti. Başkan Yılmaz, yol boyunca vatandaşların büyük ilgisini çekti.
3 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı