Ödev diye yola çıktılar, kitap yazdılar

Öğrencilerin görüntüsü
Vatansever Öğretmenler Öğretmen Öğrenciler Okul Bahçesi 

-Kitapların görüntüsü
-Sınıf Öğretmeni Aydın Keskin ile röportaj
-Öğrenciler ile röportaj
-Öğrencilerin toplu görüntüsü
-Detay

( DÜZCE -HD) Ortaokul öğrencileri ödev olarak yazdıkları hikayeleri bir kitapta topladılar-36 küçük öğrenci yazdıkları hikayeleri bir araya getirip kitaplaştırdı DÜZCE

- Düzce İsmetpaşa Ortaokulunda okuyan 36 öğrenci öğretmenlerinin ödev olarak verdiği hikaye yazımını bir kitapta topladılar. İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri; sevgi, saygı, yardımseverlik, sorumluluk, vatanseverlik, iyilik, hoşgörü gibi değerlerle ilgili kaleme aldıkları hikayeleri “Okumaya Değer” adlı kitapta topladı. Kitabın imza günü, okul bahçesinde gerçekleştirildi.
36 öğrenciden oluşan yazar grubu, yazarlık heyecanını doyasıya yaşarken büyük bir gururla kitaplarını imzaladılar. Okulun Türkçe Öğretmeni Aydın Keskin, öğrencilerin yazar olma heyecanı yaşadıklarını belirterek “İlk kitap projemizi 2014 yılında yapmıştık. Çocuklarımızın ilk kitabı küçük kalemlerdi sonrasında ise ikinci kitaplarını yazdılar yazmaya değer adı altında. Bu senede okumaya değer adı altında bir kitap oluşturuldu. Kitabımızda Değerler Eğitimini konu edindik. Çocuklar büyük keyif aldılar. 5-6 kişiyle başladığımız yazarlık eğitiminde bugün geldiğimizde 36 öğrenci oldu” dedi.
Öğrencilerde kitap yazmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Okul bahçesinde imza günü yapan çocuklar hem kitaplarını imzaladılar hem de 5 TL karşılığında sattılar.
6 Mayıs 2018 Pazar günü yayınlandı