O Kadın Muharrem İnce'nin Tacizi İle İlgili İddialarını Açıkladı (1.Parça)

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin tacizine uğradığını iddia eden Fatma Büyükkömürcü, Beyaz TV ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyükkömürcü canlı yayına doktoruyla birlikte geldi.
Atatürk Muharrem İnce Grup Başkanvekili Beyaz Tv 


Türkiye gündemine bomba gibi düşen taciz skandalının mağduru Fatma Büyükkömürcü suskunluğunu Beyaz Tv ekranlarında bozdu.

CHP Kadın Kolları'nda görev yaptığını ve Muharrem İnce ile 2008′de tanıştığını belirten Fatma Büyükkömürcü, İnce aleyhine açtığı taciz davasının ayrıntılarını anlattı.

Büyükkömürcü, CHP'lilerin fatma Büyükkömürcü 'AK Partili'dir' iddialarına stüdyoya getirttiği Etimesgut CHP İlçe teşkilatına ait kartı göstererk yanıt verdi. Fatma Hanım AK Parti ' nin bir oyuncağıdır diyenleri kınayan ve kendisinin CHP'li olduğunu belirten Büyükkömürcü, ' Bugüne kadar nasıl bir siyasi düşüncem varsa bundan sonra da olacak. Beni AK Parti yandaşlığıyla suçlayanları kınıyorum. Beni sandık başında görevli olmakla suçladılar. AK Parti ' li olduğumu ispatlasınlar; oy kullanmadım ve para cezasına çarptırıldım. Ben CHP ' liyimdir. Atatürk Düşünce Derneği ' nde üyeliğimde vardır. Benim görüşüm budur ' dedi.


Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
30 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı