Nusret'in 'asemptomatik'le imtihanı!

Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında doktor Mehmet Öz ' ü konuk eden restoranlar sahibi Nusret Gökçe, asemptomatik kelimesini doğru telaffuz edemedi. Nusret ' in söylediğini anlamayan Öz, onu geçiştirince sosyal medyada gündem oldu.
Instagram Koronavirüs Nusret Gökçe Mehmet Öz 


Nusret Gökçe ' nin Instagram canlı yayınına, ABD ' de görev yapan Türk doktor Mehmet Öz katılmıştı. Koronavirüs süreciyle ilgili konuşan ikili arasında yaşanan diyalog izleyenleri güldürdü.

Asemptomatik demeye çalışırken, esem tematik, esem matematik gibi şeyler söyleyen Gökçe ' yi anlayamayan Dr. Öz soruyu geçiştirdi.

Canlı yayını izleyenlerin gözünden kaçmayan bu durum sosyal medyada alay konusu oldu. “Doktor Öz Türkçeyi Nusret ' ten daha iyi konuşuyor, Nusretin Türkçe bilmediğini anladığınız o an…” gibi yorumlar yapıldı.

Nusret Gökçe Hakkında
Nusret Gökçe, 1983 senesinde Erzurum’da beş kardeşli bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. İki yaşında iken babası ailesini alarak Erzurum’dan Kocaelinin Darıca ilçesine göç etmiştir. Darıca Faik şahenk Ortaokulu’nda okurken parasızlık yüzünden bırakmak zorunda kalmıştır. ufak yaşlar da İstanbul, Bostancı kasaplar çarşısında bir kasapta çırak olarak çalışmaya başladı. 2007 senesinde İstanbul, İstinye Park’ta Günaydın restoran’da kasap ve restoran...
devamı
4 Ekim 2020 Pazar günü yayınlandı