NTV canlı yayınında gergin anlar

NTV'de Ahmed Arpad'ın sunduğu “Siyasi İşler” programında Suruç Katliamı masaya yatırıldı. tartışıldı. Programın konuklarından Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Mustafa Karaalioğlu, Radikal Gazetesi yazarı Murat Yetkin'in ' Katile katil de ' sözüne sert tepki gösterdi.
Yeni Şafak Gazetesi Selahattin Demirtaş Mustafa Karaalioğlu Cumhurbaşkanı Radikal Gazetesi 


Yeni Şafak yazarı Mustafa Karaalioğlu, Suruç saldırısı sonrası HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı tavrını eleştirince canlı yayında ipler gerildi.

Radikal yazarı Murat Yetkin, Karaalioğlu'nun açıklamalarına tepki gösterirken ' Sen önce bir katile katil de. ' dedi.

Yetkin'in bu sözlerine sinirlenen Karaalioğlu, Yetkin'e ' Ne saçmalıyorsun ' sözleriyle çıkıştı. İki gazeteci arasında canlı yayında sert bir tartışma yaşanırken, moderatör Ahmet Arpad, çareyi reklam arasına gitmekte buldu.

Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
22 Temmuz 2015 Çarşamba günü yayınlandı