Muş'ta alt ve üstyapı çalışmaları

- Alt yapı ve üst yapı çalışmalarından genel görüntüler - Belediye Başkanı Feyat Asya'nın konuşmasıMUŞ (AA) - Muş Belediyesince uygulanan Peyzaj Projesi kapsamında yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediliyor.Belediye Başkanı Feyat Asya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin hızlı bir şekilde devam ettiğini ve 2018'in kendileri için atılım yılı olduğunu söyledi.

Atatürk Bulvarı'nda üstyapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini aktaran Asya, "Bu projemizle refüj aydınlatması, kaldırımları, durakları, park ve yeşil alanları ile modern bir bulvar yapıyoruz. Geçen yıl İstasyon Caddesi'nde başlatılan içme suyu şebekesi, kanalizasyon, yağmur suyu kanallarıyla birlikte doğalgaz işlerini bitirdik." dedi.
Kısa süre içinde asfalt çalışmalarına başlayacaklarını belirten Asya, şöyle devam etti:"Bu projemiz bittiğinde bu şehrin prestijli caddesi olan İstasyon Caddemizi bir bütün olarak elden geçirmiş, kaldırımları genişletmiş olacağız. Kaldırım işgalleri yapan esnaflarımız da bu anlamda ciddi manada bizlere katkı sunmak suretiyle kaldırımlarımızı işgalden kurtarıyoruz ve halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İnşallah daha güzel bir şehir, daha güzel bir yaşam alanı ve yaşanabilecek bir il inşa etmek noktasında sona doğru adım adım gidiyoruz."Asya, çalışmalar sırasında ciddi sıkıntılarla karşılaştıklarını, buna rağmen esnafın sabır gösterdiğini ve kendilerine yardımcı olduklarını aktardı.Anlayışlarından dolayı esnafa teşekkür eden Asya, hedeflerinin yürütülen kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve dere ıslahı çalışmalarını bitirmek olduğuna vurgu yaparak, tüm mahallelerde asfalt çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
Doğalgaz Kanalizasyon Kaldırımlar İçme Suyu Yağmur Suyu 

8 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı