MUĞLA - Milli Savunma Bakanı Akar, terörle mücadele bilançosunu açıkladı

- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelişi - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı karşılayanlar - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın selamlaması - Toplantı salonundan görüntü - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın konuşmasıMilli Savunma Bakanı Akar, terörle mücadele bilançosunu açıkladı: - "24 Temmuz 2015'ten itibaren teröristlerin 'girilemez' dediği her yere girildi. Buraların hepsi temizlendi. Söz konusu tarihten bugüne kadar 18 bin 140 terörist etkisiz hale getirildi" - "Bu yılın başından itibaren ise 1212 terörist etkisiz hale getirildi" - "23 Nisan'da başlayan Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım harekatları planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Mehmetçik, teröristlerin inlerini başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor. 23 Nisan’dan bugüne kadar Suriye ve Irak’ın kuzeyinde toplam 352 terörist etkisiz hale getirildi.
" - "Türk Deniz Kuvvetleri 200 bin saat/yıl seyir yapmak suretiyle bütün zamanların rekorunu kırdı"MUĞLA (AA) - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015'ten itibaren teröristlerin "girilemez" dediği her yere girildiğini ve buraların temizlendiğini belirterek, "Söz konusu tarihten bugüne kadar 18 bin 140 terörist etkisiz hale getirildi.
Bu yılın başından itibaren ise 1212 terörist etkisiz hale getirildi.
23 Nisan'da başlayan Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım harekatları planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Mehmetçik, teröristlerin inlerini başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor. 23 Nisan’dan bugüne kadar Suriye ve Irak’ın kuzeyinde toplam 352 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

Rekor Terörle Mücadele Teröristler 

6 Haziran 2021 Pazar günü yayınlandı