Mobilya üretim yerinde çıkan yangın korkuttu

dumanlardan görüntü
İtfaiye Aracı Uttu Mobilya Irak Trol 

-itfaiye ekiplerden görüntü
-detaylar

( DENİZLİ ) DENİZLİ

- Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde mobilya ve kereste üretimi yapan bir iş yerinde yangın çıktı. Yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alınan yangın vatandaşlarda panik oluşturdu. Yangın Denizli’nin Sarayköy ilçesi Sanayi Sitesi, Eski Denizli Yolu Caddesi üzerindeki bir mobilya ve kereste üretim yerinde meydana çıktı. Edinilen bilgiye göre, mobilya ve kereste üretimi yapan iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İş yerinden çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu 112 Acil servise bildirdi. Kısa süre sonra çıkan dumanlar yerini alevlere bırakmaya başladı.
İş yerindeki malzemeler sebebiyle yangın büyüyünce, vatandaşlar kısa bir panik yaşadı. Olay yerine sevk edilen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, hemen müdahale etmeye başladı.
Yangına, 13 itfaiye aracı ile 40 personel yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen kontrol altına alındı. Çıkan yangında yaralanan olmazken, iş yeri ve malzemeler kullanılamaz hale geldi. Yangının kesin çıkış sebebi araştırma sonucu ortaya çıkacağı belirtilirken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.
27 Aralık 2017 Çarşamba günü yayınlandı