Minik Validen Polislere Porsuk Çayı Fırçası

Eskişehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik koltuğuna oturan öğrenci, geçtiğimiz günlerde Porsuk çayına düşen çocuğu polislerin niçin suya atlayıp kurtarmadıklarını sordu.
Ulusal Egemenlik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yunus Emre İlköğretim Okulu 


Valilik koltuğuna oturan Mehmet Gedik İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Burak Doğru, geçtiğimiz günlerde Porsuk çayına düşen Süleyman Çağrı Arı ile ilgili görüşlerini açıkladı. Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı'dan valilik koltuğunu devralan Doğru, ' 4 polis suya atlamayıp sadece bir şeyler attılar. Orada bir vatandaşımız suya atlayıp çocuğu kurtardı. Ben burada polislerin yanlış yaptığını düşünüyorum. Atlayıp çocuğu kurtarmaları gerekirdi. Polislerle ilgili söyleyeceklerim bu kadar ' dedi.

Eskişehir Vali Vekili ise, ' Belki polislerimiz yüzme bilmiyor olabilirler. Bakacağız ' dedi.

23 Nisan Çocuk Bayramını bütün dünya çocukları adına kutladıklarını ifade eden küçük vali Burak Doğru, ' Eskişehir'in '2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti' olması dolayısıyla düzenlenecek faaliyetlere bütün Eskişehir halkı destek vermeli. Ayrıca mayıs ayında Yunus Emre Haftası'nda da tüm Eskişehir halkını Yunus Emre beldesine davet ediyoruz. Mayıs ayında başlayacak olan ilköğretim öğrencilerine süt dağıtım kampanyasını da olumlu buluyorum ' diye konuştu.
23 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı