MHP'li Vekil Özcan Yeniçeri Cüneyt Özdemir'i Çileden Çıkardı

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in 'ölen teröristlere ağlayamayanlar insan değildir ' sözleri fırtınalar koparırken MHP milletvekili Özcan Yeniçeri ve Cüneyt Özdemir ekranda birbirine girdi.
Emniyet Müdürü Cüneyt Özdemir Özcan Yeniçeri Kızılkaya Diyarbakır Emniyet Müdürü 


NASIL SUÇLARSINIZ?

Kürt yazarı Muhsin Kızılkaya 'nın da konuk olduğu programda MHP 'li vekilin Muhsin Kızılkaya 'yı hedef alan sözleri Cüneyt Özdemir 'i fena kızdırdı. Özcan Yeniçeri PKK destekli bir operasyon yapıldığını söyleyince Cüneyt Özdemir müdahale ederek “Kendisi devlet tarafından PKK'ya karşı korunuyorken nasıl PKK'nın psikolojik harbine destek olmakla suçlarsınız? ' sorusunu yöneltti.

KOMANDO KAMPLARI KURDULAR

Kürt yazar Muhsin Kızılkaya ise MHP 'li vekile sert tepki göstererek “Psikolojik harp kelimesini biz Özcan Yeniçeri'nin fikriyatından öğrendik ilk olarak. Komanda kamplarını onlar kurdular. Benim komanda kampım yok ve psikolojik harbin ne olduğunu da bilmiyorum. O galiba çok iyi bildiği için ne olduğunu bana bunu söylüyor, kendisine iade ediyorum bu kavramı.

NEDEN ÜSTÜNE ÇULLANIYORUSUNUZ

'Siz bütün yöntemleri denediniz. Özel hareket yönetmeleriyle, faili meçhullerle üstüne gittiniz, yurtdışı operasyonlar yaptınız, akla gelecek her türlü askeri operasyonu yaptınız ama olmuyor, çocuklarımız ölüyor. Ben akşama PKK'yı lanetlesem de akan kan durmayacak ki. Bunun akıllı bir yolunun olması gerekiyor. Bunu söyleyen bir bürokratın neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz? İnsani bir ses çıktığında bunun üstüne çullanıyorsunuz. Ben de senin kadar seviyorum memleketi. Sen neden daha fazla seviyor olasın ki? Neden? Yok öyle bir şey. '

BEYAZ GAZETE


Özcan Yeniçeri Hakkında
1991 yılında ise Erciyes üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon dalında "örgütlerde çatışma ve Yabancılaşmanın önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adlı tezinin kabul edilmesiyle de doktor unvanını aldı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında da profesör oldu. Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, Niğde Üniversitesi'nde çeşitli aralıklarla Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü...
devamı
10 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı