Merkezefendi'nin vizyon projesi basına açıldı

Başkan salonu tanıtırken görüntü
Siyasi Partiler Gayrimenkul Siyasi Parti Sivil Toplum Basın Mensupları 

-Salondan görüntü
-Başkanın konuşması
-Salondan dış görüntü
-Detaylar

( DENİZLİ ) DENİZLİ

- Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli’deki gazeteciler ile bir araya gelerek, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Başkan Subaşıoğlu daha sora Bereketler Toplantı ve Sergi Salonlarında yapılan etkinlikte yeni salon tanıttı. Merkezefendi Belediyesi’nin Bereketler Mahallesi’nde yaptığı Bereketler Toplantı ve Sergi Salonları düzenlenen etkinlikle Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, tarafından tanıtıldı. Etkinliğe Başkan Subaşıoğlu, başkan yardımcıları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve basın mensupları katıldı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliği öncesinde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bölgeye yeni yapılan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonlarını basın mensuplarına tanıttı. Ardından basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen ve tüm basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Subaşıoğlu, “Gecesini gündüzüne katarak, kamuoyunu bilgilendiren basın mensubu arkadaşlarımızın bu önemli günlerini içtenlikle kutluyorum. Bugün Bereketler Toplantı ve Sergi Salonlarında sizleri ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum” dedi.
Konuşmasında Bereketler Toplantı ve Sergi Salonları hakkında da bilgi veren Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi ilçemize kazandırdığımız vizyon projelerimizden birinin içerisindeyiz. Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz dönem içerisinde gayrimenkul elde etme çalışmaları neticesinde buranın yerini satın almıştık. Yaklaşık 4 bin 700 metrekarelik alan üzerinde kurulan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonumuzun içerisinde 2 adet salon bulunuyor. Salonlarımız çok amaçlı olarak tasarlandı. Düğün, sünnet gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacağı gibi aynı zamanda sivil toplum örgütlerine, siyasi partilere ve çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek. Yaklaşık 900 kişiyi aynı anda konferans, panel ve seminerde ağırlayabilecek bir salonumuz var. 500 metrekare fuaye alanı sergi amaçlı olarak da kullanılabilir. Yaklaşık 12 milyon TL’lik bir yatırımla tamamı öz kaynakla finanse edilecek şekilde belediye olarak yatırımı gerçekleştirildi.
Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu için tamamı açık olmak üzere 150 araçlık otoparkı var. Önemli konunun otopark olduğunu biliyoruz. İnşallah burada da otoparkla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmadan ilimize ve ilçemize hizmet edecek” diye konuştu.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’da, kendilerini ağırlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ederek, “Bizleri unutmayan Merkezefendi Belediyesi’ne ve değerli başkanına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
9 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı