Melih Gökçek, İsmail Küçükkaya'yı fena köşeye sıkıştırdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fox TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. İsmail Küçükkaya'yı köşeye sıkıştıran Gökçek sen tarafsız değilsin daha önce AK Partili'ydin şimdi döndün dedi.
İsmail Küçükkaya Belediye Başkanı Ak Parti Melih Gökçek 


İsmail Küçükkaya'ya Rize'de yaptığı program esnasında bir vatandaşın hükümeti öven sözlerine dayanamayıp yayını kesmesi üzerinden yüklenen Melih Gökçek İsmail Küçükkaya'ya 'senden bir ricam var biraz tarafsız ol' dedi.

İsmail Küçükkaya'ya taraflı olduğunu söyleyen Melih Gökçek 'sen tamamen CHP propogandası yapıyorsun, Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yaptın habire AK Parti'nin aleyhinde laf söyledin böyle medyacılık olur mu' dedi.

İsmail Küçükkaya 'sen daha önce AK Parti yanlısıydın sonradan döndün' diyen Gökçek'e, 'o zaman Tayyip Bey beni neden Akşam gazetesinden görevden aldı' şeklinde yanıt verdi.

Gökçek de İsmail Küçükkaya'ya 'neden görevden alındığını bilmiyorum belki de görevden alınma hissi sende doğduğu için Tayyip Bey'e karşı bir kin oluşmuş içinde şimdi intikam almak için CHP'lisin cevabını verdi.




Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
5 Mayıs 2015 Salı günü yayınlandı