Mehmet Metiner: Ananas düzeninin sonu geldi

Paralel yapının 17-25 aralık darbe girişimleriyle deşifre olan Bank Asya dayanamadı. Bank Asya'ya TMSF tarafından el konuldu.
Bank Asya Paralel Yapı Mehmet Metiner 


“ÇOK MUTLUYUM”

A Haber ekranlarında konu hakkında konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “Çok sevindim. Gizlemden saklamadan söylüyorum. Geç kaldığını düşündüğüm bir şey. Ortada bir suç örgütü var. Ekonomik kısmıyla ilgili değiliz. Biz meydanlarda şu sözü verdik;'Paralel suç şebekesinin inlerine gireceğiz ve merkez üslerini paramparça edeceğiz' dedik. Halkımız verdiğimiz bu sözlerin arkasında durmamızı bekliyor. Ekonomik göstergeleri ekonomiden anlayan arkadaşlarımız anlatsınlar. Ekonomik kısmıyla ilgili değilim. Kendi adıma çok mutluyum.” dedi.

“ANANAS DÜZENİNİN SONU GELDİ”
Emniyet ve adliyedeki suç şebekesini çökerttiklerini söyleyen Metiner, “Devlet dairlerindeki paralel unsurları Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kanser hücrelerini temizledik, temizliyoruz, temizlemeye devam edeceğiz. Sıra ekonomiye geldi. İş dünyasına da gelecek. O iş dünyasındaki ayakların kirli tezgahlar çevirdiğini bilmiyor değiliz. Hepsinin başına gök kubbe inecek. Ananas düzeninin sonu geldi.” ifadelerini kullandı.

“GÜLEN'İN YÜREĞİNE İNMİŞTİR”

Metiner, şöyle devam etti: Bank Asya, paralel suç örgütünün ekonomik üssüdür. Fethullah Gülen'in yüreğine inmiştir. Bu kutsal bir kavgadır.
4 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı