Mehmet Ali Birand Öldü (Cenazesi ne zaman kalkacak?)

Mehmet Ali Birand öldü, Mehmet Ali Birand vefat etti, Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Mehmet Ali Birand son dakika haberleri. Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand (72) yaşamını yitirdi.
Teşvikiye Camii Vehbi Koç Kanal D Koç Vakfı Vehbi Koç Vakfı 


Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Yapılan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet Ali Birand, saat 18.29'da yaşamını yitirdi. Usta gazetecinin ölüm haberini, oğlu Umur Birand açıkladı. Cumartesi günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak olan Mehmet Ali Birand, safra kesesine stent takılması için önceki gün Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

ÖLÜM HABERİNİ UMUR BİRAND AÇIKLADI

Umur Birand babasının ölüm haberini şu cümlelerde duyurdu,

' Dün çok normal ve standart bir ameliyatı.. değişikliği sonrasında babamın kalbi durdu. Yaptıkları bütün çabalara rağmen kalbi yeniden çalıştıramadılar.

Onun akabinde bir alete bağladılar. Yaşam destek ünitesine bağladılar. Maalesef bu akşam 6.29'da babamı kaybettik. Acı çekmediğini düşünüyoruz. Çünkü ameliyat çok basit bir ameliyat olacaktı. Hatta salı gecesi yayına çıkmak için Sülayman Ağabey'i yönlendiriyordu.

Bizimle konuşuyordu. Hiç beklenmedik bir şey de kaybettik. Babam 71 yaşındaydı. Eminin hepinizle bir ara çalıştı ya da çalışmadı. Vücudundaki son elektriğine kadar ben ve annem yanındaydık. Bütün arayan, telefon eden, gelen, bekleyen arkadaşları, meslektaşları, devlet büyükleri, tanıdık tanımadık herkese çok teşekkür ediyoruz. Sizi mahcup ettik ki Mehmet Ali Bey'i yeniden karşınıza getiremedik. Çok çok teşekkürler, hepimizin başı sağolsun. '

CENAZESİ CUMARTESİ GÜNÜ KALKACAK


Duayen gazeteci Mehmet Ali Birand'ın cenazesi cumartesi günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak.
17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı