Mardinliler yasak dinlemedi, mangala koştu

Zabıta ekibinin anons geçmesi
Mangal Keyfi Zabıta 

-Mangal yapan vatandaşlar
-Parkta oturan vatandaşlar
-Zabıtanın vatandaşı uyarması
-Halı sahada top oynayan vatandaşlar

( MARDİN ) MARDİN

- Korona virüs nedeniyle yapılan 'sokağa çıkma' uyarılarına rağmen Mardin’in Kızıltepe ilçesinde vatandaşların park ve mesire alanlarına akın ettiği görüldü.
Vatandaşların zabıtanın uyarılarına rağmen mangal yakması pes dedirtti. Kızıltepe’de vatandaşlar korona virüsü önlemlerine aldırış etmemeye devam ediyor. Güneşli havayı gören vatandaşlar, evlerinde kalmayarak park ve mesire alanlarına akın ediyor. Kızıltepe Belediyesi zabıta ekiplerinin uyarılarına aldırış etmeyen kimi vatandaş, mangal keyfini sürdürmeye devam etti. Yenikent Mahallesi'nde bulunan parkta halı saha maçı yapan vatandaşlar ekiplerin uyarısı sonrası sahayı terk etti.
Mangal Keyfi Hakkında
Türk halkının en büyük tutkusu olan mangal keyfini eğlenceli hale getiren ünlü şef Gürkan Topçu, her hafta mangalın başında ünlü sanatçıları ağırlıyor. Gürkan Şef, konuklarıyla hem birbirinden leziz yemekler yapıyor; hem de sohbetiyle ünlülerin bilinmeyenlerini ortaya çıkarıyor. Lezzete davetiye çıkaran program "Gürkan Şef ile Mangal Keyfi" her pazar 13:00'te Beyaz TV'de......
devamı
22 Mart 2020 Pazar günü yayınlandı