Latif Erdoğan'dan dikkat çeken Gülen çıkışı

Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, TGRT Haber'de yayınlanan Konuşacak Çok Şey Var adlı programda Fethullah Gülen hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
Latif Erdoğan Türkiye Fethullah Gülen 


Gündeme ilişkin konuların masaya yatırıldığı programda gazeteci-yazar Latif Erdoğan '7 Şubat ve 17-25 Aralık tarihlerinde olduğu gibi uygun zaman ve bir fırsat bulunduğu taktirde yine hükümete operasyon yapılabilir mi? sorusuna cevap verdi.

Gülen cemaatinin böyle bir şey yapma hevesinin olduğunu söyleyen Latif Erdoğan 'ama yapabilecek güçleri kalmadı kanaatindeyim. Yani bir şeyi istemek başka bir şeydir yapabilmek başka bir şeydir. Buna her mümkün vaki değildir denir' dedi.

FETHULLAH GÜLEN'DE DEVE KİNİ VAR

'Fethullah Gülen'i iyi bilen birisi olarak Gülen'de deve kini deriz Gülen'de öyle bir kin var' diyen Latif Erdoğan 'Fethullah Gülen hayatının sonuna kadar böyle bir sevdadan vazgeçmez. Eline geçirebileceği ilk fırsatta bunu değerlendirir. O açıdan Gülen'in bu noktada yapabileceği her şeyin önüne engel koymak lazım. Türkiye'de harekete geçirebileceği zinde güçler açısından meseleye baktığımız zaman emniyet ayağı, yargı ayağı ve sivil toplum kuruluşları açısından meseleye baktığımızda bu mümkün değil artık' şeklinde konuştu.

10 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı