Kurban Bayramı kutlanıyor - ORDU

- Ordu 'da kurban kesim alanından detaylar - Kurban satışı yapan Ahmet Odabaş ile röportaj - Ordu Devlet Hastanesinden dış detay - Kurban kesimi sırasında yaralanan vatandaşların hastaneye gelmesiKurban Bayramı kutlanıyorORDU (AA) - Ordu 'da vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan alanlarında kurbanlarını kesti.Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte kurulan mobil mezbaha ve açık kesim alanında kurban kesimi için vatandaşlara hizmet verildi.
Veteriner hekimlerin bulunduğu alanda, randevu ve sıra numarası sitemiyle kurbanlar kesildi.Kurban satışı yapan Ahmet Odabaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sene işlerin bekledikleri gibi olmadığını söyledi.

Kurbanlık hayvanlara fazla rağbet olmadığını ifade eden Odabaş, "Hayvanların satış fiyatında zam yapmadık. Geçen yılla aynı seviyede ama saman ve yemin fiyatı yükseldi. Bu sene kurban satışında fazla yoğunluk yok." dedi.
Öte yandan, kurban kesimi sırasında kolundan ve elinden yaralanan iki kişi, Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Hastane Kurban Kesimi Hayvan 

21 Ağustos 2018 Salı günü yayınlandı