'Kudüs'e Özgürlük, İnsanlığa Barış' yürüyüşü - TEKİRDAĞ

"Kudüs'e Özgürlük, İnsanlığa Barış" yürüyüşü - TEKİRDAĞ - Yürüyüşten detaylar - İnsani Yardım Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Süleyman Çalışkan'ın açıklaması Tekirdağ 'da "Kudüs'e Özgürlük, İnsanlığa Barış" yürüyüşüTEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ 'da, sivil toplum kuruluşlarınca, "Kudüs'e Özgürlük, İnsanlığa Barış" yürüyüşü düzenlendi.
Köprübaşı Meydanı'nda toplanan kalabalık grup, dev Türk bayrağı ile üzerinde "Katil ABD", "Özgür Kudüs için yürüyoruz", "Kudüs'e selam direnişe devam" yazılı dövizler taşıyarak Hükümet Caddesi boyunca Tuğlalı Park'a kadar yürüdü.İnsani Yardım Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Süleyman Çalışkan, burada grup adına yaptığı açıklamada, insanlığın barışına Tekirdağ 'dan güçlü bir ses vermek için meydanlara çıktıklarını söyledi.

ABD ve İsrail'in dünya barışını bozmak için işgale ve zulme kapı araladıklarını aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:"Özgür Kudüs hedefimizle siyonistlere, emperyalistlere 'dur' deyip, insanlığın barışına katkı sunmak için bugün burada toplandık. Dünyayı emperyalist emelleri uğruna kana bulayan zalimler yine oyunlarını kurup, hamlelerini yaparak, köşelerine çekilip planlarını uygulama peşindeler. Tarihin başlangıcından beri 'Biz ıslah edicileriz' diyenler, barış adına soykırıma, işgale kapı aralamaktadırlar. İsrail'in bu işgalinin ulusal ve uluslararası hiç bir hukukta yeri yoktur. Bu işgal kararının bedelini, Yahudi, Müslüman, Hristiyan tüm gelecek nesiller ödeyecektir. Dünya şiddet sarmalına girecek ve dünya savaşı tablosu gerçekleşecektir. Çağrımızın bir diğer muhatabı, siyonizme karşı çıkan, samimi Yahudilerdir. Çünkü Kudüs, samimi Yahudiler'in de sığınağı, inançlarını yaşama alanıdır."Grup açıklamanın ardından buradan ayrıldı.
Soykırım Alabalık Sivil Toplum Uluslararası Siyonizm 

24 Aralık 2017 Pazar günü yayınlandı