Konsensus'un son seçim anketi: Ak Parti önde!

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, son seçim anketi sonuçlarını Beyaz Tv ekranlarında ilk kez açıkladı.
Latif Şimşek Dinamit Genar Beyaz Tv Murat Sarı 

Beyaz Tv'de Latif Şimşek'in sunumuyla ekran gelen Dinamit'in dün akşamki konukları Konsensu Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı ve Genar Araştırma Şirketi Başkanı Mustafa Şen'di.
AK PARTİ ÖNDE
Programda Murat Sarı, Konsensus Araştırma Şirketi tarafından 1-7 Şubat tarihleri üzerinde 1000 denek üzerinde yapılan son seçim anketini de ilk kez açıkladı. Murat Sarı'nın yapılan ankete göre Ak Parti'nin oyunun yüzde 45-48 aralığında olduğunu açıkladı. Konsensus'un son seçim anketine göre Ak Parti'yi yüzde 25-28 aralığı ile CHP takip ederken, CHP'yi yüzde 15-18 ile MHP ve yüzde 7-10 oranı ile HDP izledi.

AK PARTİ AÇIK ARA ÖNDE

Genar Araştırma Şirketi Başkanı Mustafa Şen, ise 26 ilde 5202 denekle birebir yaptıkları ankette Ak Parti'nin oy oranının yüzde 47.7 olduğunu açıkladı. Genar'ın anketine göre Ak Parti'yi yüzde 25.1 ile CHP, yüzde 13.4 ile MHP ve yüzde 8.9 ile HDP izledi.

BEYAZ GAZETE

Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
7 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlandı