Kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden işçi toprağa verildi - KARABÜK

- Karabük 'te işçi servisinin kaza yapması - Hastanede tedavi gören İsmet Küçükzoroğlu'nun cenazesi - Cenaze namazından detaylar Karabük 'te işçi servisinin kaza yapması - Kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden işçi toprağa verildiKARABÜK (AA) - Karabük Demir Çelik Fabrikası (KARDEMİR) işçilerini taşıyan servis otobüsünün kontrolden çıkarak bir eve girmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede bir ay sonra hayatını kaybeden İsmet Küçükzoroğlu, toprağa verildi.
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yakınları tarafından alınan Küçükzoroğlu'nun naaşı, KARDEMİR haddehane meydanına getirildi.
Burada düzenlenen törene, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KARDEMİR Genel Müdürü Ercüment Ünal, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve işçiler katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından İsmet Küçükzoroğlu'nun cenazesi, Küpler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
- OlayKARDEMİR'e işçi götüren Şükrü Parlak yönetimindeki 78 S 0293 plakalı servis otobüsü, 21 Ocak'ta, Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde rampadan aşağı inerken kontrolden çıkarak, önce park halindeki otomobile çarpmış, ardından da yol kenarındaki tek katlı eve girmişti. Kazada, sürücü Parlak ile işçilerden Saffet Toğlu, Osman Özdemir ve Yasin Çelikkafa hayatını kaybetmişti. Yaralanan işçiler İsmet Küçükzoroğlu ve Kamil Ünal, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
Hastane Cenaze Servis Otobüsü Cenaze Namazı İşçi Servisi 

21 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı