Kaymakam Köken’e gelen çiçekler açık arttırmayla satıldı

Kaymakamlığa tebrik amacıyla gelen çiçeklerle ilgili afiş yazısından görüntü
Uzun Ömür Oğlan Allah Öğrenciler Açık Arttırma 

-Açık arttırmaya sunulan çiçeklerden detaylı görüntü
-Kaymakam Muammer Köken’in konuşması
-Kaymakam Muammer Köken Orkide isimli çiçeği satın alırken ve çiçekle görüntüsü
-Çiçekleri almaya gelen vatandaşlardan görüntü
-Çiçek alan mut Halk Eğitim Müdürü Tuna Mutluyol’dan aldığı çiçekle görüntü
-Satışa sunulan çiçeklerden görüntü
-Mut İlçe Halk Eğitim Müdürü Tuna Mutluyol’un konuşması

( MERSİN )- Çiçek satışından elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapılacak MERSİN

- Mersin Mut ilçesinde 26 Ağustos 2019 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Mumamer Köken, kendisine gelen tebrik çiçeklerini açık arttırma usulü ile sattı. Köken, çiçek satışından elde edilen geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı olarak dağıtacak. Kırıkkale Keskin İlçe Kaymakamı iken Mersin Mut İlçe Kaymakamlığına atanan Muammer Köken, 26 Ağustos 2019 tarihinde göreve başladığı tarihten itibaren, kendisine gelen tebrik çiçeklerini çöpe atmak yerine Mut Karacaoğlan Çınaraltı parkında açık arttırma usulü ile almak isteyen vatandaşlara satarak, gelirini ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı olarak dağıtacaklarını söyledi.

Orkide isimli çiçeği kendisi 100 TL. Karşılığında alan Kaymakam Muammer Köken konuşmasında, “Burada Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfımız ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz hayırlı bir işe vesile oluyorlar. Bildiğiniz üzere 26 Ağustosta göreve başladım. Vatandaş ve Esnaflarımız çok teşekkür ediyoruz. İlçemizin önde gelenleri bizlere hoş geldin anlamında çiçekler hediye etti. Bizde bunu yine hayırlı bir işe vesile kılmak için İhtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapılması amacıyla burada bir mezat şeklinde arkadaşlarımız, Çınar altında bunu satmaya karar verdik. Burada arkadaşlarımız bu elde ettikleri gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarına kırtasiye şeklinde cevap verecekler. İnşallah güzel olur hem de bu çiçekler daha uzun ömürlü daha bakımlı hale gelir diye düşünüyoruz. Sizlerinde bu konuda verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum” dedi.
İkinci çiçeği ise Halk Eğitim Müdürlüğü adına satın alan Müdür Tuna Mutluyol ise, “Kaymakam beyin düzenlediği bu güzel kampanyada İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçları için Halk Eğitim Merkezine bu güzel çiçeği biz almış bulunmaktayız. Bu güzel duyarlı mesajlarda Kaymakam beye teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından 26 adet çiçekler vatandaşların alımına sunuldu.
Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
3 Eylül 2019 Salı günü yayınlandı