KARDEMİR'deki iş kazasında hayatını kaybeden işçi, defnedildi - KARABÜK

- KARDEMİR'deki iş kazası - İş kazasında hayatını kaybeden işçi, toprağa verildi - Hilaltepe Camisi'nde cenaze namazının kılınması - KARDEMİR'de düzenlenen tören ve cenaze namazından görüntüler - Naaşın omuzlar üzerinde ambulansa konulması ve götürülmesi - İş kazasında hayatını kaybeden işçi, toprağa verildiKARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarında (KARDEMİR) meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden işçi, defnedildi. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Selami Uyanık'ın cenazesi, yakınları tarafından Kurtuluş Mahallesi Hilaltepe Camisi'ne getirildi.
Cenaze, burada kılınan cenaze namazının ardından KARDEMİR'e götürüldü.KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, Genel Müdür Ercüment Ünal, Çelik - İş Sendikası Şube Başkanı Ulvi Üngören ve işçilerin hazır bulunduğu Haddehane Meydanında tören düzenlendi.
Buradaki törende işçiye veda eden mesai arkadaşları, cenaze namazı da kıldı.Selami Uyanık'ın cenazesi, Çankırı'nın Çerkeş ilçesine bağlı Kurtçimeni Nahallar köyünde toprağa verildi.
KARDEMİR sahası içinde yer alan Nakliyat Müdürlüğü bölümünde çalışan Selami Uyanık (43) henüz belirlenemeyen bir nedenle hareket halindeki yük treninin altında kalmış, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Uyanık'ın cesedi, otopsi için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmıştı.
İş Kazası Cenaze Cenaze Namazı Yük Treni 

12 Aralık 2017 Salı günü yayınlandı