Karaman’daki mantar zehirlenmesinde ölü sayısı ikiye çıktı

Cenaze namazının kılınması
Hastane Cenaze Cenaze Namazı Cenaze Aracı 

-Tabutun omuzlarda cenaze aracına taşınması
-ARŞİV
-Karaman Devlet Hastanesinin görüntüleri
-Mantar detayları

( KARAMAN )- Karaman’da 10 gün önce mantardan zehirlenen 12 kişiden bir kişi daha sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti KARAMAN

- Karaman’da 10 gün önce mantardan zehirlenen 12 kişiden bir kişi daha sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti. Karaman'da 10 gün önce arazide topladığı mantarları evine getirerek yemesi sonucu zehirlenen 4 çocuk annesi 44 yaşındaki Havva Bilir, sevk edildiği ve tedavi gördüğü Konya’da dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Bilir, için öğle namazı sonrası Musalla Meydanında cenaze namazı kılındı. Namaza, Bilir’in yakınları ile vatandaşlar katıldı.
Kılınan namazın ardından Bilir’in cenazesi dualarla Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığında defnedildi. Karaman’da bu ay başından itibaren araziden topladıkları mantarları yiyen 12 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, Konya’ya sevk edilen 66 yaşındaki Dudu Akın da, 17 Ekim Çarşamba günü hayatını kaybetmişti. Havva Bilir'in de hayatını hayatını kaybetmesiyle mantar zehirlenmesi sonucu ölenlerin sayısı 2'ye çıktı.
26 Ekim 2018 Cuma günü yayınlandı