Kağıthane'de binadan düşen sıva parçaları biri ağır, iki kişiyi yaraladı - Kağıthane'de dehşet anları kamerada

Çocuğun ve adamın kafasına sıva düşmesi (güvenlik kamera görüntüleri)
Tekstil Atölyesi Güvenlik Kamerası Güvenlik Önlemi Polis Ekipleri Sağlık Ekipleri 

-Binadan ve alınan çevre güvenlik önleminden görüntüler
-Kafasına sıva düşen çocuğun kardeşi röportaj
-Görgü tanığı röportaj
-Çocuğa ve yaşlı adama sağlık ekipleri müdahalesi (cep telefonu görüntüsü)
-Detaylar

( İSTANBUL -ÖZEL) Kağıthane'de binadan düşen sıva parçaları biri ağır, iki kişiyi yaraladı- Kağıthane'de dehşet anları kamerada İSTANBUL

- Kağıthane’de bir binanın dış cephesinden düşen sıva parçaları biri çocuk iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralı çocuğa 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği esnada toplanan meraklı kalabalığın üzerine tekrardan düşen sıva parçaları, bir adamı başından ağır şekilde yaraladı. O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Olay, geçtiğimiz gün saat 19.00 sıralarında Kağıthane Mahallesi Gürsel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; tekstil atölyesinin dış cephesinde bulunan sıva parçaları, yoldan geçen 14 yaşındaki İbrahim Elhamut’un koluna düşerek, çocuğu yaraladı. 112 sağlık ekiplerinin yaralı çocuğa müdahale ettiği esnada ise toplanan kalabalığın üzerine tekrardan sıva parçaları düştü. Başına düşen parçalar sonucu ağır yaralanan adama, çocuğa müdahale etmek için gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerine istenen ikinci ambulansla, yaralanan biri çocuk iki kişi hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası polis ekipleri ve belediye çalışanları tarafından, binanın çevresine çelik bariyerlerle güvenlik şeridi çekildi. Yaralı çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, adamın durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Kağıthane'de yaşanan korkunç olan güvenlik kameralarına da yansıdı. Yanında arkadaşıyla kaldırımda yürüyen İbrahim Elhamut’un üzerine sıva parçaları düşüyor. Aldığı darbe sonucu çocuk kaldırımda savruluyor. Sonrasında ise olay yerine ambulans geliyor. Sağlık ekiplerinin yaralı çocuğa müdahale ettiği esnada toplanan meraklı kalabalığın üzerine tekrardan sıva parçaları düşerek bir kişi daha yaralanıyor. Bu esnada toplanan meraklı kalabalık panik içerisinde kaçışıyor. “Ağabeyim hastaneden gelince evde yatacak” Abisinin durumuna ilişkin bilgi veren 10 yaşındaki Muhammet Elhamut, “Benim ağabeyin koluna binadan sıva parçaları düştü. Kolu şimdi iyi. Ama hastaneden gelince evde yatacak, okula da gitmeyecek” dedi.
“Adamın durumu çok ağırdı” Olay anını anlatan Mehmet Eker, “Bir ses geldi ve dışarıya çıktık. Bir baktık çocuğun koluna taşlar düşmüş, binadan. Sonra ambulans çağırdık, ambulans geldi. Tam o esnada herkes oraya toplandı. 10 dakika sonrada kalabalığın içerisindeki adamın kafasına parçalar düştü. Adam kanlar içerisinde kaldı. İkinci bir ambulans geldi. Burada bir insan ölebilirdi. Belki de adam öldü. Durumunu tam olarak bilmiyoruz. Durumu çocuk ağırdı. Çünkü taş adamın kafasına geldi” diye konuştu.

29 Nisan 2018 Pazar günü yayınlandı