- Kadın Meclis üyesi adayının bütçesiz masrafsız tanıtımı

-meclis üyesi adayı motosikletiyle gezerken
Sosyal Medya Belediye Meclis Üyesi Meclis Üyesi Manavgat Irmağı İyi Parti 

--manavgat ırmağı kenarında vatandaşlara broşür dağıtıp destek isterken

( ANTALYA )- Önce tasarruf dedi, masrafsız tanıtımıyla öne çıktı- Bağımsız Meclis üyesi adayı reklamı yazılı yeleğiyle mahalle mahalle geziyor ANTALYA

- Manavgat’ın bağımsız tek belediye meclis üyesi adayı gazeteci Gülsüm Nalan Akpınaroğlu tanıtımını ilginç bir yöntemle yapıyor. Reklam tabelası kiralamak yerine yeleğine bağımsız meclis üyesi adayı olduğunu ve adını yazdırıp motosikletiyle mahalle mahalle geziyor. Gülsüm Nalan Akpınaroğlu, habere motorla gittiğini, motorla gezerken, Manavgat’ın her tarafını, merkezini, köylerini dolaştığını belirterek “Belediyeden sabit bir kaç reklam tabelası kiralasaydım beni sınırlı sayıda kişi görecekti. Oysa bu şekilde daha çok kişiye ulaşıyorum. İnsanlara ilginç geldiği için yol kenarında duran ve hepsi bir birine benzeyen tabelalara göre bence daha çok dikkat çekiyor. Hem de param cebimde kalıyor” dedi.
"İnsanlar ile belediye arasında köprü olacağım" Haber peşinde koşarken devamlı olarak halkın içinde oduğunu, toplumun nabzını tutabildiğini, isteklerini, dertlerini öğrendiğini söyleyen Akpınaroğlu, " Fakat asıl önemlisi yapılan hizmetlerin ne kadar çözüm getirebildiğini, hedefine ulaştığını ve de hangi noktalarda aksadığını da öğreniyoruz. Araştırmacı ve halkın tarafında olan bir gazetecilik yapmaya çalışıyorum. Tabi bu bağlamda her siyasiyi parti gözetmeksizin eleştiriyorum. Manavgat Belediye Meclisi’nde alınacak kararları en ince ayrıntısına kadar araştırmak ve halkın tarafında olacak şekilde incelemek ve halka aktarmak istiyorum. " dedi.
Gazetecilik yaptığı altı yılda en önemli aksaklığın halkın şikayetlerinin belediyeye ulaşmaması olduğunu fark ettiğini söyleyen Akpınaroğlu, şöyle devam etti: " Halk sosyal medyadan şikayetlerini yazıyor. Ama bunlar ilgili bölümlere iletilmiyor ve dolayısı ile de çözüme kavuşturulmuyor. İşte bu noktada devreye girerek, halkın şikayetlerinin ve isteklerinin ilgili birimlere iletilmesini sağlamak amacındayım. Böylece halk belediyeye en kısa yoldan ve en acil şekilde ulaşacak, ağır aksak belediyeciliğin yerine hızlı ve aktif belediye hizmeti verilecek. Sizce halk da bunu istemez mi” (ak)
İyi Parti Hakkında
Partinin adı, logosu ve amaçları neler? Akşener'in önderliğindeki bu yeni siyasi oluşumla ilgili ayrıntılar son dakikaya kadar sır gibi korundu. Partinin kurucu üyeleri için Salı akşamı bir yemek verildi. Partinin logosunu da ilk kez bu yemeğe katılan partinin kurucularından emekli SAT komandosu Ali Türkşen, Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Partinin güneş biçimindeki sarı-lacivert logosunda sekiz çizgi bulunuyor. Bu çizgilerin yeni partinin tan...
devamı
27 Mart 2019 Çarşamba günü yayınlandı