İYİ Parti Çorum mitingi

- Miting alanından genel ve detay görüntü - Akşener'in miting alanına gelişi ve platforma çıkışı - Mitingin ardından platformdan inmesi - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: - "24 Haziran'daki seçimlerden sonra ayrışmayı, kavgayı bitireceğiz inşallah"ÇORUM (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı olması halinde Türkiye'nin birçok sorununa temel çözüm getireceğini söyledi.

Akşener, partisi tarafından Hürriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından platforma çıkan Akşener'e, bazı kadınlar tarafından yazma verildi.
Çorum 'un bir sanayi şehri olduğunu ancak Türkiye'deki en çok genç işsizin de Çorum 'da olduğunu öne süren Akşener, Türkiye'de 10 milyon işsiz olduğunu, işsizlik sayınının azaltılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Türkiye'deki kadınların potansiyelinin de değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Akşener, şöyle konuştu:"Bir ailede, bir aşirette erkekler arasında kavgayı, ailenin en küçük kızı, 'yeter artık kavga etmeyin' demek için başındaki yazmayı yere atar. İşte biz de 24 Haziran'daki seçimlerden sonra ayrışmayı, kavgayı bitireceğiz inşallah. Anadolu'nun her tarafından bana verilen bu yazmalarla Çankaya Köşkü'nde bir müze açacağım. Türkiye'nin birçok sorununa kalıcı çözümler getireceğiz."Şeker fabrikalarının özelleştirilmesini de eleştiren Akşener, 25 Haziran'da bu satışları iptal edeceğini anlattı.Konuşmasının ardından İYİ Parti'ye katılan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile bazı meclis üyelerine rozet takan Akşener, daha sonra kentten ayrıldı.
Fabrika Küçük Kız Aşiret Cumhurbaşkanı Miting Alanı 

26 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı