İşte Bayan Messi Hacer!

Erzurum'un Oltu ilçesinde 14 yaşındaki Hacer Özden'in futbol yeteneğini parmak ısırtıyor.
Milli Takım Halitpaşa Futbol Sporu İlköğretim Okulu 


Oltu ilçe merkezi Halitpaşa Mahallesinde ikamet eden İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Hacer Özden'in futbol aşkını ilçede bilmeyen yok. Futbola duyduğu sevgi nedeniyle mahallede akranı kızlarla oynamak yerine yaşıtı erkek arkadaşlarıyla futbol oynamayı tercih eden Hacer, yaptığı estetik hareketlerle herkesin beğenisini kazanıyor. Futbol yeteneğiyle birlikte oynadığı erkek arkadaşlarını bile kıskandıran Hacer'in hayalini Milli Takım forması altında futbol oynamak süslüyor.

Mahallede düzenlenen futbol maçlarının adeta aranan oyuncusu konumunda olan Hacer, maç sırasında yaptığı birbirinden güzel estetik hareketlerle mini bir seyirci kitlesine bile sahip. Hacer'in oynadığı maçları kaçırmadan izlemeye geldiğini belirten mahalle sakinlerinden Muammer Zengin, ' Hacer'de bizim Oltu'nun Messi'si. Hemen her akşam iş çıkışı gelip Hacer'in oynadığı maçı seyrediyorum. Mahalleli olarak devlet büyüklerimizin Hacer gibi yeteneklerin elinden tutmasını ve sahip çıkmasını istiyoruz. ' şeklinde konuştu.

Bu arada futbolun haricinde okuldaki derslerinde de bir hayli başarılı olan Hacer Özden ve takım arkadaşları yetkililerden mahallelerine küçükte olsa futbol oynayacakları bir saha istemeyi de ihmal etmediler.
21 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı