İstanbul'un fethinin 565. yıl dönümü etkinlikleri - KOCAELİ

- İstanbul'un fethinin 565. yıl dönümü etkinlikleri - "Fetih ve Gençlik Şöleni" programından genel görüntüler - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun konuşmasıİstanbul'un fethinin 565. yıl dönümü - Kocaeli 'de, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından "Fetih ve Gençlik Şöleni" programı düzenlendiKOCAELİ (AA) - İstanbul'un fethinin 565. yıl dönümü dolayısıyla Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından Kocaeli 'de "Fetih ve Gençlik Şöleni" programı düzenlendi.
Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 81 ilinden vatandaşların katıldığı etkinlik, Kur'an - ı Kerim tilavetiyle başladı.
Spor gösterilerinin ardından Mehter Takımı gösteri yaptı.Programda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve AGD ile MGV Genel Başkanı Salih Turhan, üstü açık araçla katılımcıları selamladı.Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada, "İstanbul'un fethi, bir çağın kapanıp yeni bir çağın açılması, hakkın batıla galip gelmesi ve Peygamber Efendimizin müjdesinin gerçekleşmesi anlamına geliyor." dedi.

Batıl 

13 Mayıs 2018 Pazar günü yayınlandı