İsmail Küçükkaya: Olmadı Aylin!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Özgecan'ın ölümüne tepki göstermek için ilginç bir eyleme imza atmış bir grup kadınla birlikte şarkılar söyleyerek dans etmişti. Nazlıaka'nın bu hareketine toplumun her kesiminden tepki gelmişti.
İsmail Küçükkaya Aylin Nazlıaka Milletvekili Funda Arar 


Fox Tv'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya da bugünkü programında Aylin Nazlıaka'yı yaptığı hareket nedeniyle eleştirdi.

'Bir gazeteci, bir siyasetçi, bir milletvekili her kim olursa olsun ülkesiyle aynı duygu içinde olmalı aynı şeyleri hissetmeli' diyen İsmail Küçükkaya 'Aylin Hanım'ın da böyle olduğuna inanmak isterim' dedi.

Geçtiğimiz yıl Funda Arar konserine gideceğini fakat o gün bir şehidimiz olduğu için konsere gidemediğini söyleyen İsmail Küçükkaya 'Ben bile normal bir gazeteciyim, yapmamamız lazım Aylin Hanım dans etmeniz biraz ters düştü' dedi.
Aylin Nazlıaka Hakkında
Aylin Nazlıaka, 3 Aralık 1968'de Ankara'da doğdu. Babasının adı Mehmet Kenan, annesinin adı Göksel'dir. T.E.D. Ankara Koleji ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisat Bölümü mezunudur. Çalışma hayatına Koç Holding’de başladı. 24 yaşındayken Türkiye’nin insan kaynakları alanında faaliyet gösteren ilk şirketlerinden biri olan HRM Danışmanlık'ı kurdu. 2001'de "Yılın İş Kadını", 2002'de "ODTÜ Takdir Ödülü", 2008'de "Yılın Genç İş Kadını", 2012'de "...
devamı
17 Şubat 2015 Salı günü yayınlandı