- Hatay’daki orman yangınında dikkat çeken detay

Türbenin ve mescidin yakın plan görüntüleri
Mescid Yakın Plan Ormanlı Orman Yangını Irak 

-Yanan bölgenin drone ile havadan görüntüsü
-Mescit ve türbeye ve etrafındaki yeşilliğe zarar gelmeyen yerler
-muhtar ile röp

( HATAY )- İskenderun'daki yangında etrafındaki tüm ormanlık alan yanan türbe, yangından zarar görmedi HATAY

- Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçen hafta çıkan orman yangınında alevlerin ortasında kalan türbe, yangında zarar görmedi. İskenderun'un Sarıseki, Azganlık ve Karayılan mahallelerinde bahçelerin de zarar gördüğü orman yangını ile ilgili dikkat çekici bir detay ortaya çıktı. Sarıseki Mahallesindeki Kanyon Park mesire alanı sınırları içerisinde ormanın kenarında bulunan ve bölge halkı tarafından Dede olarak isimlendirilen mübarek bir zatın türbesi ve mescidi orman yangınından zarar görmedi. Ağaçların zemin kısmındaki kuru otların dahi tamamen yandığı bölgedeki ağaçlar mescit ve türbenin zarar görmemesi görenleri hayretler içinde bıraktı. Havadan drone ile görüntülenen türbenin etrafının tamamen yandığı ancak türbenin olduğu bölgenin yeşil olarak kaldığı görüldü.
Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı, "Terörün Allah belasını versin bizleri asla yıldıramayacaklar. Mahallemizde ormanlık alan tamamen yanmasına rağmen Dede olarak bildiğimiz mübarek zatın türbesi zarar görmedi" dedi.
(AHS-
Yakın Plan Hakkında
Geç saatlere kadar, büyük emekler sarf edilerek çekilen dizilerin kamera arkası görüntüleri, setlerin günlük çalışma tempoları, oyuncular, yapımcılar ve senaristlerle çok özel röportajlar Yakın Plan ile evlerinize geliyor… Başarılı ve güzel sunucu Esra Balamir ile bu eğlenceli ve keyifli serüveni sakın kaçırmayın! Yakın Plan, her Cumartesi saat 23:00'de Beyaz TV’de…...
devamı
2 Kasım 2020 Pazartesi günü yayınlandı