- Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davasında tutuksuz sanık hakim karşına çıktı

Arşiv güvenlik kamerası

( İSTANBUL )- Mazhar Algül: “Hakan’ın, devlete ve vatana küfrederken sarhoş bir görünümü vardı” İSTANBUL
Kamera Güvenlik Kamerası Mahkeme Heyeti Saldırı 


- Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz’ın Etiler’de bir otelde darp edilmesine ilişkin davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada savunmasını yapan tutuksuz sanık Mazhar Algül, “Hakan’ın, devlete ve vatana küfrederken sarhoş bir görünümü vardı” dedi.
Etiler’deki bir otelde, oyuncu Hakan Yılmaz ve eşini darp etmesine ilişkin davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 50. Asliye Mahkemesinde görülen duruşmaya şikayetçi Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz katılmazken avukatı temsil etti. Tutuksuz sanık Mazhar Algül katıldığı davada karşı tarafı avukatları temsil etti. ‘Hakan’ın devlete, vatana küfrederken sarhoş bir görünümü vardı’ Duruşmada savunmasını yapan tutuksuz sanık Mazhar Algül, “Resepsiyon görevlisiydim. Deniz Vural aile dostum olur. Resepsiyonda otel işlemleri yaparken Hakan’ın devlete, vatana küfrederken sarhoş bir görünümü vardı. Sesler yükselince olay yerine gittim. Ben ikisini de arasına girdim. Hakan bey, küfür edince ben aralarına giriyordum. Hakan bey, küfürler etmeye devam ediyordu. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.
Davada ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Deniz Vural’ın SEGBİS ile bağlanmadığı için bir sonraki celse dinlenilmesine ve eksiklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. (BNÇ-EY
12 Temmuz 2018 Perşembe günü yayınlandı