Güler Göksel: Bu iddialar deli saçması

Sahibi olduğu Verso adlı siyasal araştırmalar şirketi ile tanınan ve 2010'da yaşamını yitiren Erhan Göksel'in eşi Güler Göksel, 1993'te trafik kazasında vefat eden eski bakanlardan Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci'nin iddialarına cevap verdi.
Turgut Özal Adnan Kahveci Şirin Payzın Hacettepe Hacettepe Hastanesi 


Beyaz Tv'de yayınlanan Dinamit programına telefonla bağlanan Erhan Göksel'in eşi Güler Göksel şu sözleri söyledi;

ASLA BİR İNSANI ÖLDÜREMEZ

Erhan Göksel bir tıp doktoruydu, asla bir insanı öldüremez. İkincisi yayınevi vardı ve çok ciddi kitaplar basardı. Adnan Kahveci telif yasası çıkaracaktı o yıllarda ve bu adam kim diye kendisi aradı bir gece. Ve onun düşüncelerini çok benimsediği için Verso adlı şirketi kurup, siyasi mecraya çekti onu. Çok yakın dosttuk biz. Kazayı duyduğumuzda bütün aileyi toplayıp Hacettepe Hastanesi'ne götürdük.

DELİ SAÇMASI BUNLAR

Bu çocuğa bir şey söylemek istemiyorum, oğlum gibidir. Birileri kullanıyor ama bu kadar iftiralar atılamaz. Ben zaten mahkemeye başvurdum. Çok üzücü bir durum. Erhan Göksel katil olacak bir adam değildir. O kadar saçma sapan iddialar var ki, deli saçması tamamen. Bizim 10 milyon dolarımız falan yok.

KAHVECİ'NİN OĞLU ' KATİL ERHAN GÖKSEL ' DEMİŞTİ

Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci çarpıcı babasının suikaste gittiğini belirterek, Turgut Özal suikastinin arkasında da aynı isim olduğunu söyledi. Cihan Kahveci, Şirin Payzın'ın ' Bu çok ciddi bir iddia neden isim veremiyorsunuz? ' sorusu üzerine, ' Yok isim veririm. İsim Erhan Göksel ' cevabını verdi.

BEYAZ GAZETE
14 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı